30 de ani de experienta

Calitate si inovare

Collagen Extra® este produs de unul dintre cei mai importanti producatori germani cu 30 de ani de experienta, cu o inalta pregatire stiintifica si standarde ridicate de calitate. 

Cercetarea si dezvoltare de produse inovatoare sunt cei doi factori cheie care asigura succesul. Cercetarea de produs, dezvoltarea si controlul calitatii sunt coordonate de experti recunoscuti pe plan international in medicina, chimie organica, tehnologie farmaceutica, botanica si nutritie.

Controlul calitatii este partea cea mai importanta a procesului de productie. Acesta este conform cu standardul ISO:9001:2008 si cu buna practica de fabricatie, GMP, reglementat de Agentia Germana de medicamente.

Collagen Extra® este produs in Germania pentru Medicare Europe Ltd.

Collagen Extra® este o formula unica produsa in concordanta cu regulamentele GMP si cu standardul ISO:9001:2008.

 

Collagen MSM Plus® este fabricat de unul dintre cei mai importanti producatori germani, cu 30 de ani de experienta, cu o inalta pregatire stiintifica si standarde ridicate de calitate.

Cercetarea si dezvoltare de produse inovatoare sunt cei doi factori cheie care asigura succesul. Cercetarea de produs, dezvoltarea si controlul calitatii sunt coordonate de experti recunoscuti pe plan international in medicina, chimie organica, tehnologie farmaceutica, botanica și nutritie.

Controlul calitatii este partea cea mai importanta a procesului de productie. Acesta este conform cu standardul ISO:9001:2008 si buna practica de fabricatie, GMP, reglementat de Agentia Germana de medicamente.

Collagen MSM Plus® este produs in Germania pentru Medicare Europe Ltd.

Dekra     GMP     logo_blue