FAQs

Intrebari frecvente

Utilizarea de Collagen Extra prezinta vreun pericol?

Proteinele de colagen sunt usor si sigur de utilizat, neprezentand niciun pericol.  Collagen Extra® este produs de unul dintre cei mai importanti producatori germani cu 30 de ani de experienta, cu o inalta pregatire stiintifica și standarde ridicate de calitate. Controlul calitatii este partea cea mai importanta a procesului de productie. Acesta este conform cu standardul ISO:9001:2008 si buna practica de fabricatie, GMP, reglementat de Agentia Germana de medicamente.

Ce contine Collagen Extra?

Fiecare doza de 30ml de Collagen Extra® contine 10,000mg Colagen lichid hidrolizat de inalta calitate, conceput special pentru o rata mare de absorbtie si biodisponibilitate, in combinatie cu 50mg de acid hialuronic, vitamina C, B1, B2, B5, B6, Magneziu si aminoacizi esentiali.

De ce este Collagen Extra bun pentru sanatate?

Fiind un compus natural produs de organismul uman, acidul hialuronic are trei functii principale: protejarea cartilajelor de la articulatii, realizarea hidratarii acestora si controlarea migrararii celulelor . De asemenea, acesta joaca un rol important in stimularea raspunsurile imune, reducand necesitatea de antibiotice, ajutand celulele albe in combatea mai multe tipuri de infecții. Cu toate acestea , odata cu avansarea in varsta, cantitatea de acid hialuronic produs in mod natural de organism scade si aici intra in joc preparatele sintetice.

Acidul hialuronic este folosit pentru a creste mobilitatea articulatiilor, o vedere mai buna, reducerea ridurilor, ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor. De asemenea, este folosit ca adjuvant secundar in cazuri de reconstructie a tesutului, disfunctii sexuale masculine si tulburări de somn.

Pentru ce este bun Collagen Extra?

Collagen Extra® este o formula unica, care combina la un nivel inalt proteina Colagen si acidul Hialuronic, doua componente care au un rol crucial pentru pielea, parul si unghiile noastre. Collagen Extra® este imbunatatit cu vitamina C, vitamina B complex, magneziu si aminoacizi esentiali. Toate ingredientele lucreaza impreuna pentru a stimula producția de colagen natural si a reface absorbtia deacid hialuronic in corpurile noastre.

Utilizarea de Collagen MSM Plus prezinta vreun pericol?

Proteina de colagen este usor si sigur de utilizat. Collagen MSM Plus® este fabricat de unul dintre cei mai importanti producatori germani, cu 30 de ani de experienta, cu o inalta pregatire stiintifica și standarde ridicate de calitate. Controlul calitatii este partea cea mai importanta a procesului de productie. Acesta este conform cu standardul ISO:9001:2008 si buna practica de fabricatie, GMP, reglementat de Agentia Germana de medicamente.

Ce contine Collagen MSM Plus?

Collagen MSM Plus®  contine colagen lichid hidrolizat cu MSM lichid, sulfat de glucozamina, condroitin sulfat si vitaminele D3, B12, B6 si C.

Pentru ce este bun Collagen MSM Plus?

Colagenul si Glucozamina pot regenera și reface cartilajul in timp ce condroitina poate ajuta la hidratare. MSM poate reduce inflamatia care cauzeaza dureri la nivelul articulatiilor si ajuta la productia naturala de colagen. Vitamina D3 este necesara pentru oase, deoarece regleaza capacitatea organismului nostru de a absorbi calciul.

Vitamina B12 este benefica pentru sistemul nervos. Vitamina B6intareste sistemul imunitar si ajuta organismul sa descompuna proteinele iar Vitamina C contribuie la producerea naturala de colagen si elastina.

Cine poate folosi Collagen MSM Plus?

De Collagen MSM Plus® pot beneficia:

  • Persoanele peste 40 de ani
  • Persoanele care fac exercitii fizice des
  • Persoanele cu probleme la articulatii
  • Atletii
  • Oamenii care se recupereaza in urma unor leziuni
  • Persoanele supraponderale cu un regim de viata sedentar
  • Persoanele care doresc sa-si mentina articulatiile si oasele sanatoase